Sporthal Diemen

Plannen voor tweede sporthal Diemen liggen ter inzage

Het bestemmingsplan voor de tweede sporthal van Diemen, die gebouwd zal worden naast de bestaande sporthal aan de Prins Bernhardlaan, ligt tot en met 21 november ter inzage. De nieuwe hal moet gebouwd worden op één van de bestaande handbalvelden en wordt verbonden met de bestaande sporthal. Het nieuwe gebouw bestaat dan uit twee sporthallen die tot één gesmeed zijn door een verbindingsstuk waarin ondersteunende functies als kleedkamers zijn ondergebracht. Een kinderdagverblijf wordt verplaatst naar het nieuwe gebouw. Bovendien komt er een rondweg om het complex met in- en uitgangen aan zowel de Prins Bernhardlaan als de Prinses Beatrixlaan/Willem de Zwijgerlaan. De bouw van het nieuwe complex moet in principe in 2020 beginnen maar of dat lukt is om een aantal redenen niet zeker.