Verdachte van inbraak ‘met balk’ in Diemen-Zuid gepakt

De politie heeft een verdachte aangehouden van een inbraak die op zaterdag 3 augustus werd gepleegd in een woning op het Karwijzaaderf in Diemen-Zuid. Dat wordt gemeld door het opsporingsprogramma van RTV Utrecht. In eerdere berichten werd al gesteld dat de verdachten vermoedelijk uit Utrecht of omgeving afkomstig waren. Twee mannen wisten in de woning in te breken en, met hulp van een derde, een kluis met een waardevolle inhoud aan geld en sieraden buit te maken. Eén van de daders dacht zich daarbij onzichtbaar te maken voor de aangebrachte camera’s door met een grote balk voor z’n gezicht te lopen. De politie is nog steeds op zoek naar de twee andere verdachten. Tips kunnen gemeld worden via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kan met het tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl invullen.