basisschool ark

Scholen in Diemen gesloten voor landelijke onderwijsstaking

Alle basisscholen in Diemen zijn woensdag 6 november gesloten zodat de leraren mee kunnen doen aan de landelijke onderwijsstaking. Oecumenische Basisschool De Ark en OBS Het Atelier in Diemen-Zuid, de Sint Petrusschool, OBS De Octopus en de Nieuwe Kring in Diemen-Centrum, Brede school Noorderbreedte in Diemen-Noord en Brede School De Kersenboom in Plantage de Sniep zijn alle woensdag gesloten. β€˜β€™In de landelijke media is dit weekend veel verwarring ontstaan over het al dan niet doorgaan van de staking aanstaande woensdag. Het team van de Ark heeft -evenals veel andere scholen onder ons bestuur- besloten gehoor te geven aan de stakingsoproep. De Ark is dus aanstaande woensdag dicht!,’’ schrijft die school in een nieuwsbrief aan de ouders.