Bouwer levert uitbreiding OurDomain in Diemen-Zuid op

Projectontwikkelaar en bouwbedrijf Van Wijnen heeft het nieuwe appartementencomplex van OurDomain Amsterdam Diemen opgeleverd aan eigenaar Greystar. Hiermee zijn 696 appartementen voor young professionals en 78 studentenwoningen, een ondergrondse parkeergarage en gezamenlijke voorzieningen toegevoegd aan het project in Diemen-Zuid. Alle appartementen zijn opgeleverd met badkamer, keuken, afgewerkte vloeren en wanden. Het merendeel van de woningen is tevens gemeubileerd. Matthijs Zaadnoordijk van Greystar: ‘’OurDomain staat voor ’21st century urban living’ en speelt in op de woonbehoeften van de moderne stedeling die beïnvloed worden door onder andere duurzaamheid, internationalisering, deeleconomie, flexibiliteit, technologie, service en comfort. Met de gemeente Diemen, Van Wijnen, OZ en alle andere nauw betrokken adviseurs hebben we hier samen een stuk stad ontwikkeld dat inspeelt op de behoeften van onze bewoners.’’ Our Domain Amsterdam Diemen omvat een reeks voorzieningen en faciliteiten zoals een lounge, flexwerkplekken, kookstudio, auditorium, launderette, binnentuinen, een dakterras, electrische deelauto’s en fietsen, 24/7 service & security, high speed internet en horeca. Deze voorzieningen en services worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs dankzij schaalvoordeel.