wc Diemerplein

Modewinkel Norah gaat filiaal openen in centrum Diemerplein

Modewinkel Norah gaat een filiaal openen in het pand in winkelcentrum Diemerplein waar tot voor kort Intertoys in gevestigd was. Dat heeft een woordvoerster van het kledingbedrijf bevestigd. Wanneer de zaak wordt geopend is nog niet bekend; het zal vermoedelijk wel in de eerste helft van het nieuwe jaar gebeuren. Norah is een damesmode merk met inmiddels 76 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het in Heerhugowaard gevestigde bedrijf opent gemiddeld twee winkels per maand en hoopt in 2020 haar honderdste filiaal te openen. ‘’Bij Norah vind je iedere week een nieuwe, trendy collectie in maat 36 t/m 48. Je leest het goed inderdaad, iedere week een nieuwe collectie! De collecties zijn geïnspireerd op de leukste trends uit het seizoen,’’ laat Norah nog weten.