NieuwjaarsreceptieOmval

Directeur van Stichting Welzijn Diemen gaat vertrekken

Ingrid Wells stapt in de loop van het nieuwe jaar op als directeur/bestuurder van de Stichting Welzijn Diemen SWD. Wanneer Wells precies zal vertrekken is op dit moment nog niet bekend. Dat heeft voorzitter Ben Ziepzeerder van de Raad van Toezicht van Stichting Welzijn Diemen meegedeeld. ‘’De Raad van Toezicht van de SWD betreurt haar aangekondigde vertrek maar respecteert haar keuze.  Ingrid heeft de afgelopen drie jaar de Stichting op een inspirerende en enthousiaste manier geleid. De Stichting Welzijn Diemen is haar daarvoor veel dank verschuldigd,’’ aldus Ziepzeerder. De Raad van Toezicht zal nu een selectie/wervingsprocedure starten om in de vacature van directeur/bestuurder van de SWD te voorzien. De Stichting Welzijn Diemen heeft haar kantoren in Theater de Omval.