Mantelzorgers Diemen

Voor tiende keer Open Podium in Theater de Omval Diemen

Op zondag 9 februari zal in Theater De Omval voor de tiende keer het Open Podium plaats vinden. Net als bij de vorige afleveringen zullen er afwisselende presentaties en optredens zijn van een groot aantal culturele verenigingen en organisaties uit Diemen. Voor deze editie is gekozen voor het thema Dans en zullen er optredens zijn van OnPoint Dancelab, Moving Harmony en de musicalopleiding Stars2Go. Daarnaast ontbreken de Diemense zangkoren en het jazzorkest MDM niet. De middag wordt feestelijk afgesloten in het in de Omval gevestigde Café Blauw met een disco door DJ Sico Vos. De presentatie van deze middag is in handen van Rien Schimmel. Het programma duurt van 13.00 tot ongeveer 18.00 uur en de toegang is gratis. Het complete programma is binnenkort te vinden op www.muziekschooldiemen.nl.