Milieubedrijf Stammerkamp

Diemer milieubedrijf had ‘bewogen maar fantastisch jaar’

Milieu Service Nederland, het op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen gevestigde afvalbedrijf, kijkt terug op een bewogen jaar met een fantastisch eindresultaat, aldus CEO Ronald Voorsluijs. MSN heeft drie bedrijven geherstructureerd en doorontwikkeld, zag de omzet sterk groeien, kon de duizendste afvalpers plaatsen en werd voor de derde keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de onderscheiding van Financieel Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op de locatie in Diemen werd ook een nieuwe plastic recyclingfabriek in gebruik genomen die vanaf dit jaar zuiver gerecycled plastic gaat leveren. Verder nam MSN het bedrijf Van Paridon Bussum Recycling over. β€˜β€™Het speerpunt van 2020 is om alles wat we in 2019 hebben ingezet, te optimaliseren. We slaan flinke efficiencyslagen met ons nieuwe planningsprogramma, waardoor we nog minder CO2-uitstoot krijgen. Ik ben trots op de medewerkers die het afgelopen jaar zo hard hebben gewerkt en ondanks alle operaties toch een fantastisch resultaat hebben neergezet.’’

(archieffoto)