Gemeentehuis Diemen

Gemeente Diemen zoekt groot aantal hogere medewerkers

De gemeente Diemen heeft vacatures gepubliceerd voor een reeks nieuwe medewerkers met hoge kwalificaties. Zo wordt gezocht naar een beleidsadviseur duurzaamheid van HBO-niveau met minimaal twee jaar ervaring in en affiniteit met duurzaamheidsvraagstukken. Ook zoekt de gemeente een beleidsadviseur milieu voor de duur van één jaar met de intentie van een vast dienstverband. Ook dit is een functie op HBO niveau waarvoor minimaal twee jaar relevante ervaring wordt gevraagd. Een andere openstaande vacature bij de gemeente Diemen is voor een casemanager Wabo-Omgevingsrecht die zich bezig moet houden met vergunningen op dat terrein. De afgelopen weken heeft de gemeente Diemen op gemeentebanen.nl ook nog vacatures gemeld voor onder andere een financieel expert sociaal domein, een beleidsadviseur jeugd, een inspecteur milieu en bedrijven, een inspecteur bouw- en woningtoezicht en een beleidsadviseur integrale veiligheid.