Zaai Diemen

Diemen start weer ZAAI-traject voor starter en ZZP-er

De gemeente Diemen start voor de derde maal met ZAAI Diemen, een coachtraject voor startende ondernemers en ZZP-ers in Diemen. Het programma bestaat uit een pakket van professionele coaching, masterclasses en netwerkevenementen met als doel starters te helpen succesvol te ondernemen. ZAAI wordt aangeboden door de gemeente in samenwerking met Ondernemend Diemen en het Diemense bedrijfsleven. Wethouder Klaasse van economische zaken: “ZAAI biedt starters de kans om te groeien in hun ondernemerschap en in verbinding te komen met elkaar en het gevestigde bedrijfsleven. Juist die onderlinge binding kan ondernemers verder helpen en dat willen we als gemeente stimuleren. Met behulp van een professionele ondernemerscoach werken de deelnemers verder aan hun vaardigheden als ondernemer. Ik kijk ernaar uit om een nieuwe groep starters bij ZAAI te verwelkomen.” Op 4 februari is er een informatie-avond voor belangstellenden, verdere informatie is te vinden op zaaidiemen.nl