Vrijheidsmaaltijd

DaaromDiemen zoekt vrijwilligers voor de Vrijheidsmaaltijd

De jaarlijkse Vrijheidsmaaltijd vindt dit keer plaats in de vorm van een lunch op de Loswal aan de Venserkade. De Vrijheidsmaaltijd, die voor de derde keer wordt georganiseerd, staat dit jaar in het teken van het herdenken en vieren van 75 jaar Vrijheid. Daarom Diemen, dat de organisatie verzorgt, is ook dit keer weer op zoek naar vrijwilligers die smakelijke maaltijden kunnen bereiden. Uiteraard wordt wederom een beroep gedaan op de vrijwilligers die de afgelopen jaren het evenement mogelijk hebben gemaakt maar daarbij is versterking van harte welkom. Daarbij gaat het zowel om individuele bewoners als om organisaties die willen helpen bij het koken, het inrichten en aankleden van het evenemententerrein en tijdens de lunch zelf. Wie een bijdrage wil leveren, kan voor 15 maart een mail sturen naar info@daaromdiemen.nl De inschrijving voor deelname aan de maaltijd start later.