Project spooronderdoorgang op website gemeente Diemen

Op de homepage van de website diemen.nl is een aparte button opgenomen over de bouw van de spooronderdoorgang in de Ouddiemerlaan en alle werkzaamheden die daarmee gepaard gaan. Het ingrijpende project en vooral het daarvoor kapen van rond de 180 bomen in het centrum van Diemen heeft de laatste weken tot veel discussie en een apart debat in de gemeenteraad geleid. De website geeft informatie over het bomenplan en de aanleg van de tijdelijke overgang over het perron van station Diemen richting Amsterdam met de daarbij behorende wegen. Ook is een aantal schetsen opgenomen van het uiteindelijke viaduct en de omgeving. Binnenkort wordt ook de planning van de werkzaamheden opgenomen. Overigens wordt de website van de gemeente Diemen binnenkort geheel gemoderniseerd en vernieuwd. Voor verdere informatie https://www.diemen.nl/inwoner/publicatie/spooronderdoorgang-ouddiemerlaan