kado winkel

Planten- en kadowinkel in Diemen gaat weer verdwijnen

De planten- en geschenkenwinkel Marie-Marie in de Arent Krijtsstraat in Diemen gaat verdwijnen. De zaak trekt over het algemeen niet voldoende klandizie maar daarnaast willen eigenaren Ton Buunk en zijn echtgenote Marian ook met pensioen gaan. Planten- en kadowinkel Marie-Marie werd in de zomer van 2018 geopend maar zal eind maart definitief de deuren sluiten. Momenteel wordt gesproken met een elders in Diemen gevestigde middenstander over een nieuwe invulling van de winkel. Die gesprekken bevinden zich in een afrondend stadium. Of die winkelier naar de Arent Krijtsstraat verhuist of – althans voorlopig – een tweede zaak in Diemen opent is nog niet besloten. In en rond die straat vinden voortdurend veranderingen plaats in het winkel- en bedrijvenbestand. In hetzelfde rijtje waar Marie-Marie is gevestigd, is vorig jaar bijvoorbeeld ook een tandartsencentrum in bedrijf genomen.