Oostenrijk Diemen keert weer terug als sponsor van Ajax

Het Diemense touringcarbedrijf Oostenrijk is de komende 6,5 jaar weer sponsor van Ajax. De voetbalclub heeft daartoe een nieuwe overeenkomst gesloten met Oostenrijk Group. Het bussenbedrijf, dat in Diemen is opgericht en nog steeds is gevestigd op bedrijventerrein Verrijn Stuart, was in de jaren negentig al sponsor van Ajax en keert nu terug als official supplier. Rogier Staal, CEO van de Diemense onderneming: ‘’Het voelt goed om weer terug te zijn in de sponsorgroep van Ajax. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig is met VIP-vervoer. Dat doen we voor de gehele organisatie, van (jeugd) spelers tot en met de vereniging en van de Foundation tot en met de fans. Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes spelersbus voor Ajax 1 die er komend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt. Dat past natuurlijk bij Ajax.