DaaromDiemen

Daarom Diemen zoekt ideeën die Diemen op de kaart zetten

Daarom Diemen is ook dit jaar weer op zoek naar nieuwe initiatieven en ideeën om Diemen nog meer op de kaart te zetten bij de inwoners en ondernemers. ‘’Bedenk een plan dat een extra dimensie of element toevoegt bij het huidige aanbod en dat past bij de drie kernwaarden van Daarom Diemen,’’ aldus de omschrijving van de Daarom Diemen Challenge. Initiatievenplannen kunnen op maximaal twee A4’tjes voor 29 februari worden ingediend bij info@daaromdiemen.nl. Daarin moet onder meer staan hoe het plan aansluit bij de doelgroep, wanneer het uitgevoerd kan worden en hoeveel die uitvoering zal gaan kosten. Plannen kunnen zowel door individuele inwoners of ondernemers als door verenigingen, clubs en dergelijke worden ingediend. De verdere voorwaarden en bijzonderheden zijn te vinden op de Facebook pagina van Daarom Diemen. De winnaars worden op 18 maart bekend gemaakt tijdens een netwerkbijeenkomst in Theater de Omval.