Steekpartij in centrum van Diemen, politie pakt verdachte

Op of bij de Ouddiemerlaan in het centrum van Diemen heeft woensdagavond rond half zeven een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een minderjarige jongen gestoken met een manchete. Volgens de politie waren er drie personen bij de steekpartij betrokken. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie kon één verdachte aanhouden die nog in het bezit was van het mes. Ook werd een zoekpartij op gang gebracht via Burgernet waarbij een tweede verdachte werd gesignaleerd op de Emmastraat. Het signalement luidt: licht getint, leeftijd onbekend, draagt een Northface blauw gewatteerd jas met capuchon en een zwarte broek met witte strepen. De politie sloot een deel van het parkeerterrein van de Rode Kruislaan flats geruime tijd af voor sporenonderzoek.