Kruispunt bij Diemerbrug gaat weer open voor verkeer

Het kruispunt van de Hartveldseweg en de Burg. Bickerstraat gaat maandag 9 maart weer open voor het verkeer. Het wegdek en de tramrails zijn de afgelopen twee weken vervangen en ook zijn andere werkzaamheden uitgevoerd. Bovendien is het kruispunt deels nieuw ingedeeld. De hekken in de Burg. Bickerstraat gaan nu echter, volgens de planning, maandagmorgen weg om het verkeer weer door te laten. Dat kan echter alleen richting Plantage de Sniep of over de Diemerbrug omdat de Hartveldseweg richting Amsterdam voorlopig nog een aantal maanden is afgesloten voor een grondige vernieuwing. Borden bij de Ouddiemerlaan geven overigens wel aan dat de Hartveldseweg ook 9 maart weer open gaat maar dat lijkt alleen te gelden voor het gedeelte tot aan de Burg. Bickerstraat.