SV Diemen

Veel activiteiten in Diemen geannuleerd om coronavirus

Verenigingen en instellingen in Diemen annuleren aan de lopende band activiteiten vanwege de donderdag afgekondigde strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. De Historische Kring Diemen heeft meegedeeld haar algemene ledenvergadering van 21 maart te annuleren. Dit mede omdat de leden tot een kwetsbare doelgroep behoren, aldus HKD. SV Diemen gaat tot en met 31 maart dicht. De Diemense voetbalclub volgt het advies van de KNVB en heeft alle wedstrijden, trainingen en evenementen op de club geannuleerd. Ook de Super Saturday van aanstaande zaterdag gaat niet door. Het bestuur zal na overleg komen met extra- of andere maatregelen als daar aanleiding toe is. Ook watersportvereniging De Meeuwen Diemen heeft meegedeeld dat alle activiteiten tot en met 31 maart stil liggen. Theater de Omval heeft alle voorstellingen waarbij meer dan 100 mensen worden verwacht afgelast. Andere voorstellingen gaan tot nu toe wel door. Burgemeester Erik Boog heeft ook een beroep gedaan op alle inwoners, organisaties en bedrijven in Diemen om de nieuwe adviezen te volgen en extra aandacht te hebben voor de kwetsbaren onder ons. ‘’Zo helpen we niet alleen ons zelf, maar helpen we vooral elkaar!’’