Oba naar Omval

Openbare bibliotheek Diemen dicht wegens coronavirus

De openbare bibliotheek van Diemen is met ingang van vandaag, vrijdag 13 maart, tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft OBA laten weten. Ook in Amsterdam zijn alle vestigingen van OBA dicht. De bibliotheek raadt bezoekers aan de website of sociale media kanalen te volgen voor eventuele nieuwsberichten. Eerder al deelde theater de Omval mee dat alle activiteiten waar meer dan 100 bezoekers worden verwacht zijn afgelast. Voor de rest gaat de agenda in de Omval tot nu toe gewoon door. Een door de gemeente Diemen voor 17 maart in buurthuis ‘’t Kruitvat georganiseerde inloopavond over de plannen voor de busbaan in Diemen-Zuid gaat ook door. Diemerkrant.nl zal proberen u de komende tijd zoveel mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen rond het coronavirus in Diemen.