EDOG Elvis

EDOG Diemen last voorstellingen musical voor april al af

De Diemer musical vereniging EDOG Diemen heeft de voor 17 en 18 april geplande voorstellingen in Theater de Omval afgelast.  Het bestuur van EDOG gaat komende week contact opnemen met alle betrokken partijen, en proberen dan de balans op te maken. ‘’Wij zullen ons best moeten doen om de financiële schade die zal komen, zoveel mogelijk te beperken. De kaartverkoop is uiteraard meteen gesloten. Alle kaarten die nu verkocht zijn, zullen geldig blijven zodra een nieuwe datum bekend is. In geval van een afgelasting, zullen wij de kaartjes omboeken of annuleren. Bezoekers die al kaartjes hebben gekocht, kunnen contact opnemen via info@edog.nl, of met het lid van EDOG waarbij ze hun kaartjes hebben gekocht. Het bestuur dankt alle leden en vrijwilligers voor de inzet en tijd die zij hebben gestoken in de voorbereidingen van de voorstelling. Dit is voor EDOG een zware klap, maar het belangrijkste is de gezondheid van onze leden, vrijwilligers, bezoekers, en iedereen die verder te maken heeft met EDOG.’’

(archieffoto)