Huisartsen Holland Park Diemen vragen om mondkapjes

De huisartsenpraktijk in Holland Park Diemen kampt met een ernstig tekort aan mondkapjes. Voor de praktijk zijn zeven bestellingen geannuleerd, eindelijk zijn er toch nog tien binnengekomen. ‘’Zijn er mensen die nog mondkapjes over hebben van een verbouwing of hebben nog iets in huis liggen en deze zouden willen doneren aan de praktijk? Het gaat om ffp1, ffp2 of ffp3 maskers. Al is het er eentje, alles zou helpen. Mocht je deze willen doneren, neem dan even telefonisch contact op met de praktijk zodat we weten dat je komt (020 2408400). Nogmaals sorry voor de oproep, maar hiermee proberen wij alles zo goed mogelijk draaiend te houden en willen wij speciale spreekuren inrichten voor patiënten met luchtwegklachten,’’ schrijft de praktijk op Facebook. Alle huisartsenpraktijken in Diemen houden geen normaal spreekuur meer maar vooral telefonisch. Op basis daarvan wordt ingeschat of de patiënt daadwerkelijk gezien moet worden.