Gemeente Diemen

Gemeente Diemen verzoekt: kom niet naar het Recycleplein

De gemeente Diemen verzoekt inwoners niet naar het Recycleplein (de ‘gemeentewerf’) aan Landlust bij de Ouddiemerlaan te komen. Vanwege de coronacrisis worden daar momenteel maar twee auto’s tegelijkertijd toegelaten. Daardoor ontstaan wachttijden en files op de toeleidende wegen. ‘’We willen bezoekers daarom vragen hun bezoek aan het Recycleplein zoveel mogelijk uit te stellen.” Wie takken of tuinafval heeft, kan dat via een formulier op meerlanden.nl aanmelden voor de speciale takken- en tuinafvalronde van Meerlanden op maandag. Eerder al verzocht afvalbedrijf Meerlanden ook het afvalplein in Diemen minder of zo mogelijk niet te bezoeken. Meerlanden wordt ook geconfronteerd met een grote toename van de hoeveelheid grof vuil in alle gemeenten waar het bedrijf werkt, inclusief Diemen.