Aantal bekende corona- besmettingen in Diemen naar 22

Het aantal bekende coronabesmettingen is in Diemen zaterdag opgelopen naar 22. In de laatste twee dagen zijn er in totaal zes besmettingen bijgekomen nadat het aantal eerder deze week een aantal dagen op 16 was blijven staan. Dat heeft de GGD Amsterdam meegedeeld. Op 11 maart werden er voor het eerst twee besmettingen met het coronavirus in Diemen vastgesteld. In de regio Amsterdam-Amstelland zijn op 4 april 64 mensen positief getest waarvan er voor zover bekend tien in het ziekenhuis zijn opgenomen. Het totaal aantal positief geteste personen in Amsterdam en omgeving, waaronder Diemen, is daarmee uitgekomen op 1069. Van hen zijn er 362 in het ziekenhuis opgenomen of opgenomen geweest. De meeste gevallen doen zich voor in Amsterdam gevolgd door Amstelveen, Diemen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel. Van acht besmette personen is de woonplaats nog niet bekend.