Mantelzorgers Diemen

Theater de Omval Diemen kijkt naar mogelijkheden herstart

Theater de Omval in Diemen bekijkt of het mogelijk op 1 juni weer kan beginnen met een aantal activiteiten. β€˜β€™Er is in ieder geval weer perspectief voor de film, de verhuringen en het terras. Als dat op een verantwoorde wijze kan gebeuren dan gaan we daar op 1 juni weer mee van start,’’ zegt directeur Michiel Hatenboer. De regering heeft vorige week aangekondigd dat theaters op die datum in beperkte mate weer kunnen opstarten. Voorlopig geldt wel dat er maximaal 30 bezoekers tegelijk aanwezig mogen zijn. Het is de bedoeling dat per 1 juli op te voeren naar 100 personen mits er geen opleving van het aantal coronagevallen komt. Bezoekers moeten dan ook anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Voor gezinnen geldt een uitzondering op die regel. Theater de Omval is nu aan het bekijken of en hoe er met die voorwaarden weer activiteiten mogelijk zijn. Het Diemer theater stemt dat wel van te voren af met de gemeente.