ophaalbruggen

Dierenkwelling in Diemen: kat opgehangen aan Venserbrug

De politie van Diemen heeft na een melding vrijdagochtend een dode kat aangetroffen die was opgehangen aan de Venserbrug. De zwart-witte kat hing aan een touwtje onder de brug ter hoogte van het fietspad, aldus de politie die spreekt van dierenkwelling. De kat was helaas overleden. De Forensische Opsporing heeft het touwtje meegenomen ten behoeve van het onderzoek. De camerabeelden worden eveneens veilig gesteld. Team Milieu van de politie heeft de kat in beslag genomen en gaat kijken of er sectie op verricht kan worden. De eigenaar van de kat is door de politie ge├»nformeerd en heeft toestemming gegeven voor de berichtgeving. Wie iets verdachts heeft gezien of op een andere manier informatie heeft over de zaak wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Diemen via 0900 – 8844.