Leerlingen De Nieuwe Kring Diemen gaan tennissen bij ATVD

Leerlingen van de naast het tenniscomplex van ATVD gelegen Diemer basisschool De Nieuwe Kring gaan vanaf maandag op drie middagen bij die vereniging tennissen. ‘’De gemeente heeft ons gevraagd of we in deze bijzondere tijd onze buren willen ondersteunen. Met de beperkingen van de coronamaatregelen, is het belangrijk dat kinderen ook buiten kunnen sporten. Wij heten de leerlingen van De Nieuwe Kring graag van harte welkom op ons mooie tennispark’’, zegt voorzitter van de ATVD-jeugdcommissie Christelle Britz op de website van de club. De scholieren zullen onder begeleiding van hun gymleraar Jan Verhagen kennis maken met de tennissport. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan groepjes leerlingen tussen 12:00 en 13:30 uur gebruik maken van de blauwe tennisbaan, de oefenmuur en de banen 3 en 9. ‘’Het zijn voor ons de rustige uren waarop er voldoende ruimte is op ons park. Voor de kinderen is het een mooie kans om kennis te maken met de tennissport. En … wie weet zien we ze straks terug als lid van onze vereniging. Wij wensen ze in ieder geval heel veel plezier de komende weken’’, zegt Britz.