Action WC Diemerplein

Modezaak Norah werkt aan filiaal in winkelcentrum Diemen

Modezaak Norah hoopt komende maand of uiterlijk in juli haar nieuwe filiaal in winkelcentrum Diemerplein te openen. Norah komt in de panden tegenover de Hema waar voorheen Intertoys gevestigd was. De opening was oorspronkelijk gepland voor eerder dit voorjaar maar dat is vertraagd door de coronacrisis. Norah is een damesmode merk met inmiddels 76 winkels in Nederland, België en Duitsland. ‘’Bij Norah vind je iedere week een nieuwe, trendy collectie in maat 36 t/m 48. De collecties zijn geïnspireerd op de leukste trends uit het seizoen,’’ laat Norah nog weten. Verder gaat komende maand ook het bankkantoor van ING aan de Ouddiemerlaan weer open. ‘’Vanwege coronamaatregelen zijn momenteel landelijk 88 ING-kantoren open. Kantoor Diemen zit daar inderdaad niet bij. Dit kantoor is tijdelijk gesloten, maar achter de schermen zijn we druk bezig met het treffen van voorbereidingen om kantoor Diemen begin juni weer voor onze klanten te openen,’’ aldus een woordvoerster van ING Nederland.