Veiligheid Diemerplein

Multicopy Diemen steunt winkeliers met ‘Koop om de hoek’

Multicopy Diemen helpt winkeliers en andere ondernemers in Diemen met een campagne ‘Koop om de hoek.’ Ondernemers kunnen in dat kader bij de Diemense vestiging op de Sniep gratis communicatiematerialen bestellen als posters, raamstickers en flyers. ’’De posters en social media afbeeldingen kunnen ze ook met hun eigen foto bestellen. Daarmee wordt de communicatie nog krachtiger en effectiever want dan wordt het gezicht van de mensen achter deze bedrijven heel zichtbaar. Mensen van vlees en bloed die hard hebben gewerkt om hun bedrijf op te bouwen en knokken voor hun toekomst,” zegt Martijn Tromp van Multicopy The Communication Company | Diemen. “Heel veel MKB bedrijven worden op dit moment hard getroffen. En dat terwijl zij ontzettend belangrijk zijn voor onze economie. Zij hebben de steun van iedereen hard nodig. Daarom voeren wij voor alle lokale ondernemers actie met onze campagne ‘Koop om de hoek’. Daarmee roepen we iedereen op om lokale ondernemers te ondersteunen. We hopen dat zij hierdoor hun geld niet besteden aan de grote (internationale) webshops, maar hun aankopen doen bij de bakker, slager of kledingwinkel in de buurt. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om lokale ondernemers overeind te houden in deze moeilijke tijd’’ De materialen kunnen kosteloos besteld worden via een speciale bestelsite: www.multicopy.nl/koopomdehoek.