Medisch centrum in Holland Park Diemen opent de deuren

De nieuwe wijk Holland Park in Diemen krijgt na enige vertraging de beschikking over een eigen medisch centrum. De bouw van het Medisch Centrum Holland Park is nu voltooid. Vanaf maandag 25 mei is de fysiotherapie Sport Medisch Centrum Holland Park in het nieuwe pand aan het Willem Dudokhof in Holland Park geopend. Dit SMC is gelieerd aan het gelijksoortige centrum aan de Burg. van Tienenweg in Diemen (foto). De huisartsenpraktijk Holland Park en de Diemer Apotheek zullen vanaf 2 juni op de nieuwe locatie gevestigd zijn. ‘’Helaas zit een officiële opening door covid-19 er nog niet in, maar kom gerust eens binnen kijken om te zien hoe het eindresultaat geworden is. Nogmaals dank voor jullie geduld tijdens de verbouwing en we hopen jullie in de toekomst, indien nodig, van harte te kunnen verwelkomen in onze praktijk,’’ schrijft het team van Medisch Centrum Holland Park op Facebook.