Mantelzorgers Diemen

Theater de Omval Diemen hervat films maar nog geen theater

Theater de Omval in Diemen begint dinsdag 2 juni weer met filmvoorstellingen. Ook is Grand Café Blauw dan weer open en eveneens kan er weer een zaal worden gehuurd in het theatergebouw aan de Ouddiemerlaan. Voor de filmvertoningen gelden wel een reeks voorwaarden. Zo vraagt de Omval met maximaal twee personen per huishouden te komen, vooraf online een kaartje te kopen, anderhalve meter afstand te bewaren en een reservering te annuleren voor het geval men toch niet kan komen. ‘’De capaciteit is nog erg beperkt, reserveer dus snel. Wilt u s.v.p. rekening houden met de speciale maatregelen die wij hebben genomen om u een zo veilig mogelijk bezoek te kunnen bieden. Wij doen er alles aan om u in een corona-vrije omgeving te ontvangen. Wij stemmen dit af met het bestuur van de gemeente Diemen. Voor een theatervoorstelling moet u helaas nog even geduld hebben,’’ schrijft het Diemer theater op haar website. Verdere informatie, ook over de voorwaarden, is te vinden op theaterdeomval.nl