Politie zoekt drie mannen wegens inbraak bij bedrijf in Diemen

De politie is op zoek naar drie mannen die ervan worden verdacht op donderdag 6 februari 2020 te hebben ingebroken bij een bedrijf op de Stammerdijk in Diemen. Op camerabeelden is te zien dat drie onbekende mannen naar het bedrijfspand lopen en het pand observeren. Dan lopen ze naar de toegangsdeur die door twee verdachten met een koevoet wordt opengebroken terwijl de derde verdachte met een hoofdlamp toekijkt. Wanneer de deur iets meegeeft, helpt de derde man de andere mannen en met z’n drieën trekken ze aan de toegangsdeur tot dat deze openvliegt. Twee van de mannen hebben grote tassen met zwarte strepen bij zich. Beelden van binnen laten zien dat ze van de ene naar de andere ruimte gaan. De mannen doorzoeken meerdere ruimtes. Ze lijken de camera’s niet op te merken, want af en toe kijken ze in de camera en dan zijn hun gezichten duidelijk te zien. Uiteindelijk verlaten ze met lege tassen het pand. Buitengekomen lopen ze links om de hoek weg over de Stammerdijk in de richting van het bedrijventerrein Sniep. De politie vraagt mensen die informatie hebben het tipformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.