Holland Park Diemen centraal in livecast Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger organiseert woensdag 24 juni vanaf 20.30 uur een livecast over de nieuwbouwwijk Holland Park in Diemen. Daar komen na nieuwe uitbreidingen in totaal 5.200 woningen. De livecast past in een serie over Amsterdam-Zuidoost. Programmamaker Annebel Dommer: ‘’Alhoewel Diemen en Amsterdam los van elkaar staan, is Holland Park voor onze reeks Amsterdam Zuidoost Groeit erg interessant (en voor mij als Diemenaar nog extra). Fysiek liggen ze dicht bij elkaar en met de huidige bouwplannen groeien zij als het ware dichter naar elkaar toe: wat gaan de bouwplannen betekenen voor bewoners en ondernemers in zowel Diemen als Zuidoost? Welke kansen komen eruit voort? Het wordt een interactief programma, waarbij vragen vanuit kijkers live aan de sprekers gesteld zullen worden. Het lijkt me dan ook heel leuk om Diemenaren te trekken voor dit programma.’’ Aan het woord komen achtereenvolgens Lars van Engelen van Snippe Projecten, de ‘bedenker’ van Holland Park, projectmanager Rob van Bijleveld, Edward Zevenbergen van bouwbedrijf BPD over het nieuwe deel Holland Park West en Arne Lijbers van Mecanoo Architects over een duurzame groenvoorziening. Zie verder dezwijger.nl