Gaasperdammerweg tussen Diemen en Holendrecht dicht

 

De A9 Gaasperdammerweg is van woensdag 1 juli 22.00 uur tot zondag 5 juli 13.00 uur in beide richtingen volledig gesloten. Dat geldt voor het hele traject tussen Diemen en knooppunt Holendrecht. Ook alle tussenliggende op- en afritten zijn in die periode dicht. Dat houdt verband met de opening van de Gaasperdammertunnel. Zondag 5 juli om 13.00 uur gaan twee buizen van die tunnel open vanuit knooppunt Diemen naar Holendrecht. Verkeer richting knooppunt Diemen blijft voorlopig nog op de huidige A9 rijden. Tijdens de afsluiting wordt doorgaand verkeer omgeleid via de A10 langs knooppunt Watergraafsmeer bij Diemen-Noord. Ook voor bestemmingsverkeer in Amsterdam-Zuidoost of naar wijken van Diemen gelden omleidingen. De komende weken worden ook delen en kruisingen van de Gooiseweg in de omgeving van de Gaasperdammerweg voor langere tijd afgesloten. 

Foto Rijkswaterstaat