wc Diemerplein

Modezaak Norah in centrum Diemerplein opent op 8 juli

 

De nieuwe winkel van modeketen Norah in winkelcentrum Diemerplein gaat op woensdag 8 juli open. De zaak is gevestigd in het pand tegenover de Hema waar vroeger Intertoys zat en komt daarmee pal naast de winkel van ter Stal. Norah moest de opening van haar nieuwste filiaal eerder uitstellen vanwege de coronacrisis maar heeft de winkel in Diemen nu toch klaar. Norah is een damesmode merk met inmiddels 80 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het merk is tot nu toe niet in Amsterdam of directe omgeving aanwezig. Het in Heerhugowaard gevestigde bedrijf opent gemiddeld twee winkels per maand en hoopt binnenkort haar honderdste filiaal te openen. ‘’Bij Norah vind je iedere week een nieuwe, trendy collectie in maat 36 t/m 48. Je leest het goed inderdaad, iedere week een nieuwe collectie! De collecties zijn geïnspireerd op de leukste trends uit het seizoen,’’ laat Norah nog weten.