Autostelen

Drie hennenplantages op één etage in Holland Park Diemen

De drie hennepplantages die zondagavond door de politie van Diemen zijn opgerold in Holland Park bevonden zich op dezelfde etage van een gebouw aan het Jan Duikerhof. Dat heeft de politie meegedeeld. ‘’Zondagavond kregen onze collega’s een melding van een verdachte situatie in Diemen. In een woning aan het Jan Duikerhof zou een mogelijke hennepplantage zitten. Ook zou er nu gerommeld worden in de woning. Nadat de collega’s één van de woningen betraden kon al snel één persoon worden aangehouden. In die woning wordt namelijk een niet in werking zijnde hennepplantage aangetroffen. In twee andere woningen, op dezelfde etage, zijn in werking zijnde plantages aangetroffen. Alle drie de woningen zijn ontruimd en op last van de burgemeester gesloten,’’ aldus het relaas van de politie Diemen. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek en verzoekt getuigen of mensen met informatie zich te melden via 0900 – 8844.