Pantar blijft vijf jaar gemeentehuis Diemen schoonmaken

De gemeente Diemen heeft met Pantar een nieuw contract gesloten voor het schoonmaakwerk in het gemeentehuis en andere gemeentelijke locaties. Pantar doet dat werk al drie jaar en heeft nu een overeenkomst met de gemeente voor nog eens vijf jaar.  Door de coronacrisis – en nieuwe aansturing daaromtrent van Pantar- zijn de schoonmakers in het gemeentehuis iets anders gaan werken. Voorheen deden ze elke dag een aantal zelfde schoonmaakhandelingen. Sinds kort hebben de schoonmakers elk ‘hun’ eigen etage om schoon te maken. ‘’Hierdoor is het werk minder eentonig en beschouwen ze het tegelijkertijd ook meer als hun eigen domein. Ze kunnen zelfstandig een inschatting maken waar meer of minder aandacht voor schoonmaak nodig is. Dit komt ook de binding met de klant ten goede, die direct met de Pantar-medewerker kan communiceren als men op schoonmaakgebied iets wil bespreken,’’ aldus Pantar.