Daarom Diemen brengt eigen kwartetspel over Diemen uit

Daarom Diemen, de marketingcampagne voor de eigen inwoners van Diemen, heeft een exclusief kwartet- en kaartspel uitgebracht at een reeks aspecten van Diemen belicht. Zo zijn er onder meer onderwerpen als winkelgebieden, sport, speelplekken, trouwlocaties en cultuur. ‘’Wil je als nieuwe inwoner van Diemen de gemeente wat beter leren kennen, dan is dit kaartspel een leuke manier om Diemen te ontdekken. Natuurlijk is het ook gewoon een gezellig gezelschapsspel om samen met vrienden of familie te doen en tegelijk Diemen wat beter te leren kennen. Je kunt het zowel als kwartetspel gebruiken maar ook als gewoon kaartspel om bijvoorbeeld mee te klaverjassen,’’ aldus Daarom Diemen. Het kwartel- en kaartspel is voor vijf euro te koop bij Bruna en Primera in winkelcentrum Diemerplein.