Mantelzorgers Diemen

Kaartverkoop nieuwe seizoen De Omval Diemen van start

Theater de Omval in Diemen start op donderdag 23 juli met de kaartverkoop voor het seizoen 2020-2021. De Omvat ls nog tot en met zondag 16 augustus dicht wegens de zomersluiting. Vanaf maandag 17 augustus is het theater weer open voor een film, het huren van een zaal of een drankje in Grand Café Blauw of op het terras aan de Ouddiemerlaan. Tijdens deze zomersluiting begint de verkoop van tickets voor de theatervoorstellingen en filmvertoningen in het komende seizoen. Vanwege de coronamaatregelen is de capaciteit beperkt, reden waarom de Omval aanbeveelt om sne te reserveren. ‘’Wilt u s.v.p. rekening houden met de speciale maatregelen die wij hebben genomen om u een zo veilig mogelijk bezoek te kunnen bieden,’’ aldus de theaterdirectie. Verdere informatie over boeken en reserveren op www.theaterdeomval.nl