Speelplek voor Plantage de Sniep op Sportpark Diemen geopend

Wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg heeft samen met de jonge buurtbewoonster Amélie zaterdag een nieuwe speelplek in Plantage de Sniep geopend. Voor die speelplek is een goede plaats gevonden op het terrein van SV Diemen. Deze plek is openbaar en de kinderen uit de buurt kunnen er dus altijd spelen op de klimkubus, het duikelrek en de mandschommel. “Ik ben er trots op dat we er weer een mooie speelplek bij hebben in Diemen”, zei wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg. Hij opende de nieuwe speelplek officieel door samen met Amélie een lint door te knippen. “We hebben in Diemen veel leuke plekken om te spelen, er is zelfs een speelspeurtocht langs een heleboel van die plekken. Ik denk dat jullie veel plezier zullen beleven aan deze nieuwe speelplaats in jullie buurt.”

foto Gerrit Alink