Overval

Rent-A-Cop-Verkeer komt voor verkeersklachten naar Diemen

 

De verkeersdienst van de politie houdt donderdag 23 juli onder het motto Rent-A-Cop-Verkeer weer een gerichte actie in Diemen. Van 08.00 uur tot 15.30 is een team van de verkeerspolitie aanwezig om op aangemelde klachten te reageren. Wie klachten heeft die met het verkeer te maken hebben of overlast van het verkeer ondervindt, kan dat melden via een antwoord op of DM aan @JHI_Heuts op Twitter of via de Facebook pagina van de Dienst Infra Politie Amsterdam @POLVHTAmsterdam. De verkeersdienst van de politie Amsterdam/Diemen houdt deze actie regelmatig in verschillende wijken. De afgelopen tijd was Rent-A-Cop-Verkeer onder meer aanwezig in Amstelveen en Amsterdam-Noord waar een aantal verkeersproblemen werden aangepakt of gecontroleerd. Rent-A-Cop-Verkeer is ook al eerder in Diemen actief geweest.