NieuwjaarsreceptieOmval

Theaterschool Zone1380 start lessen in De Omval in Diemen

Theaterschool Zone1380 begint dit seizoen met lessen voor kinderen en jongeren in Theater de Omval in Diemen. In Diemen biedt Zone1380 lessen voor mini’s (zes tot en met acht jaar) en het juniorjaar (negen tot en met twaalf jaar) op dinsdag en voor de theaterklas (dertien tot en met zeventien jaar) op woensdagavond. De lessen zijn van september tot en met juni. De Theaterschool biedt ‘leuke, creatieve theaterlessen waarin je leert spelen en improviseren, werken met props en kostuums, je leert alles over theater en toneelspelen, je werkt toe naar de grote eindvoorstelling voor publiek in een echt theater, je gaat met je klas naar een professionele voorstelling in een theater met een nabespreking met je docent.’ Ook houdt de school haar leerlingen op de hoogte van castings voor films en series; ‘’We hebben veel contacten in de theater en filmwereld.’’ Belangstellenden voor de lessen in Diemen kunnen zich inschrijven voor een gratis proefles op 1 of 2 september via www.zone1380.nl/diemen. Daar is ook verdere informatie over de Theaterschool Zone1380 en over de lessen zelf te vinden.