‘Uitrit’ Diemen bij Arent Krijtsstraat twee weekenden dicht

Eén van de belangrijkste ‘uitritten’ van Diemen, het deel van de Hartveldseweg tussen de Arent Krijtsstraat/Venserbrug en de A10/Middenweg in Amsterdam, wordt twee weekenden afgesloten om de wegwerken af te ronden. Die afsluitingen vinden plaats van vrijdag 21 augustus 22.00 uur tot en met maandag 24 augustus 05.00 uur en het daarop volgende weekend van vrijdag 28 augustus vanaf 22.00 uur tot en met maandag 31 augustus 05.00 uur. Het tweede weekend is ook een deel van de kruising Arent Krijtsstraat/Hartveldseweg afgesloten. Daardoor is er geen autoverkeer vanuit de Arent Krijtsstraat mogelijk. Automobilisten met bestemming Amsterdam dienen om te rijden via Diemen-Noord naar de A1 en A10 of via routes door Diemen-Zuid. Autoverkeer dat via de Hartveldseweg aan komt rijden zal zijn weg ook via de Arent Krijtsstraat dienen te vervolgen. In een eerder stadium waren de werkzaamheden aan de andere zijde van de Hartveldseweg wel eerder klaar zodat de afgesloten weg weer eerder open ging dan oorspronkelijk was gepland.