Uitrit Diemen bij Arent Krijtsstraat dit weekend weer dicht

Ook dit weekend wordt er gewerkt aan de Hartveldseweg tussen de Arent Krijtsstraat en de A10/Middenweg in Amsterdam. Die belangrijke uitrit voor autoverkeer uit Diemen is daarmee afgesloten van vrijdag 28 augustus 22.00 uur tot en met maandat 31 augustus 5.00 uur. Ook de kruising van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg is afgesloten. Daarmee is het hele weekend dus geen autoverkeer vanuit de Arent Krijtsstraat mogelijk. Automobilisten die Diemen willen verlaten naar Amsterdam dienen om te rijden via de A1 en A10 of een andere route te kiezen. Voor fietsers en voetgangers is al een omleiding ingesteld. Wel gaat maandag 31 augustus het fietspad tussen de Arent Krijtsstraat en de A10 open. Op 4 september volgt dan het deel tussen de Burg. Bickerstraat en de Arent Krijtsstraat. Het fietspad aan de zijde van de Weespertrekvaart is al enige tijd weer in gebruik.

(archieffoto)