Overvaller op Plantage de Sniep Diemen snel gepakt

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden kort na een poging om een vrouw te overvallen op de Jan Brediuslaan in Plantage de Sniep in Diemen. De politie kreeg rond 00.15 uur de melding van een verdachte situatie aan de Jan Brediuslaan. Ter plaatse bleek dat een man gepoogd had een vrouw te overvallen die de dagopbrengst van een bedrijf bij zich had. Getuigen waarschuwden de politie die snel ter plaatse was. De 43-jarige verdachte is op heterdaad aangehouden, nadat een duidelijk signalement van hem werd gegeven. De recherche doet onderzoek naar de overval en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. ‘’Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.’’