Diemen enthousiast over aanblijven burgemeester Erik Boog

Veel Diemenaren hebben positief en vaak enthousiast gereageerd op de mededeling van burgemeester Erik Boog dat hij graag nog voor zes jaar in Diemen herbenoemd wil worden. Op de eigen Facebook-pagina van Boog zijn inmiddels meer dan 60 reacties geplaatst, die het bericht zonder uitzondering toejuichen. Enkele van de reacties: ‘Goed nieuws, mooie dag’, ‘Absoluut zeer welkom als onze burgemeester. Altijd betrokken bij de inwoners van Diemen. Altijd aanwezig bij gebeurtenissen’, ‘Ik gun het u van harte, Diemen is zeer tevreden met u als burgemeester’, ‘Wij Diemenaren zo blij met u. Graag verlenging voor de komende jaren en meer als het kan’, ‘Een super burgemeester die dicht bij de mensen staat’. Eén reactie komt uit Hilversum, waar Boog voorheen wethouder was: ‘Wat mij betreft mag deze burgemeester snel weg hier en dan….. naar onze stad! Jaloers dus op jullie. Wees er dus maar zuinig op, een burgervader om trots op te zijn.’ Samenvattend wordt ook gezegd: ‘’Sinds u hier bent is Diemen veranderd naar zeer positief. Blijf lekker lang onze burgemeester’.