House of Bird gaat zwerfvuil opruimen in het Diemerbos

Het personeel van House of Bird, het horecabedrijf in het Diemerbos, trekt tijdens World Cleanup Day (19 september) dat Diemerbos in om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. “Bij House of Bird zit natuur in ons DNA. Daarom willen we graag bijdragen aan een schonere omgeving”, aldus mede-oprichter Teun IJff. “En een schonere omgeving begint bij jezelf. Meedoen aan de World Cleanup Day is de uitgelezen kans om onze bijdrage te leveren. Met het team van House of Bird gaan we zoveel mogelijk vuil opruimen rond ons nieuwe proeflokaal in het Diemerbos. Hopelijk volgen veel mensen ons voorbeeld.” “World Cleanup Day is een dag waarop iedereen opgeroepen wordt zwerfvuil op te ruimen in haar of zijn omgeving”, vertelt mede-oprichter van Bird Brewery Rik van den Berg. Bird Brewery maakte de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater. House of Bird is een plek waar natuur, bier en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. Sinds begin mei zijn de buitendeuren geopend van het proeflokaal in het Diemerbos.