Straatcoach ernstig gewond bij aanval Diemen-Zuid

Een straatcoach is in Diemen-Zuid ernstig gewond geraakt bij een mishandeling door een groep van zes personen. Dat incident vond al plaats op zaterdag 2 mei 2020 op Lijsterbestoord maar wordt nu door de politie gemeld. Omstreeks 22.30 uur werd het slachtoffer na zijn dienst, die bestond uit het toezicht houden op de naleving van de coronamaatregelen, op straat opgewacht door het zestal en vervolgens mishandeld. De man liep daarbij ernstige verwondingen op. De politie wil graag weten wie verantwoordelijk zijn geweest voor de mishandeling en is daartoe op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het incident. Wie nadere informatie heeft of weet wie bij de mishandeling betrokken is geweest, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaksnummer 2020092044. Dat kan ook via een tipformulier waar ook beeldmateriaal kan worden upgeload. Mensen met informatie kunnen ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.