Huisartsen Holland Park stoppen afspraken om corona Diemen

De huisartsenpraktijk in Holland Park ziet zich genoodzaakt wegens de sterke stijging van het aantal positieve corona besmettingen in Diemen de deuren weer te sluiten voor afspraken. Patienten kunnen er nog wel terecht voor telefonisch overleg of contact per email, meldt de praktijk. ‘’Dus komt u alstublieft zo min mogelijk naar de praktijk of de balie Uiteraard zien we u wel in acute situaties in overleg met de huisarts,’’ aldus de huisartsen in Holland Park. ‘’Wij vinden het heel vervelend om dit te moeten doen, we hopen hiervoor op uw begrip. Ook doen we echt een dringend verzoek op u om zich te laten testen via de GGD bij klachten en in quarantaine te gaan,’’ voegt het team van de praktijk daar aan toe. De Huisartsenpraktijk Holland Park is gevestigd in het Medisch Centrum aan het Willem Dudokhof in de nieuwe wijk in Diemen-Zuid.