Afvalbedrijf Meerlanden opent inschrijving bijdragen fonds

Sport- en andere verenigingen en goede doelen, ook uit Diemen, kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds 2020. Het afvalbedrijf heeft ook dit jaar weer een bedrag van 55.000 euro in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. En misschien in deze periode wel meer dan ooit. Met veel creativiteit en doorzettingsvermogen proberen zij hun werk zo goed mogelijk voort te zetten om daarmee te blijven bijdragen aan een mooie en duurzame leefomgeving in de regio, vandaag en morgen. Net als Meerlanden daar dagelijks haar steentje aan bijdraagt. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen” zegt algemeen directeur Angeline Kierkel. Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving zoals projecten of activiteiten die het milieu bevorderen, het welzijn van mensen vergroot en dit jaar ook op aanpassingen die daarvoor nodig zijn vanuit de maatregelen rondom Covid-19, om deze activiteiten zo goed mogelijk voort te zetten. De inschrijving staat open tot 1 november via www.meerlanden.nl/inschrijven.

(archieffoto)