Buitenlust

Bewoners Buitenlust krijgen meer tijd rond bouwplan

Bewoners van Buitenlust kunnen drie weken langer, tot 1 november, reageren op de concept bouwplannen die de gemeente heeft ontwikkeld voor het speelveld in die wijk in het centrum van Diemen. De bewonersvereniging Buitenlust Diemen had gevraagd om een verlenging van de online raadpleging om meer tijd te hebben voor het bestuderen van de plannen en die verder te bespreken binnen de buurt. Ook komt er, naast de vorige week al gehouden kijkdag, een extra gelegenheid om de plannen ’s avonds te bekijken. Dat kan gebeuren op donderdag 22 oktober van 17.30 tot 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Die bijeenkomst is echter alleen bedoeld voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de plannen online te bekijken. Na de inspraakronde worden de modellen uitgewerkt tot een conceptplan voor de woningen en de directe omgeving. Dit plan hoopt de gemeente binnen enkele maanden te presenteren.